Dørtyper

Tindevindu kan levere en rekke dører tilpasset ditt behov.

Balkongdør enfløyet

Balkongdør
Den vanligste og mest populære balkongdøren er en enfløyet, utadslående dør. Med en utadslående dør tar dørbladet ikke plass i rommet. Balkongdører leveres med forskjellige brystningshøyder. Noen kunder foretrekker å ha glass «helt ned» i døren, mens andre ønsker en viss brystningshøyde, for eksempel fordi underkanten av glasset i døren skal flukte med et vindu i veggen ved siden av døren. Våre balkongdører leveres som standard med terskel i massiv eik eller accoya, med luftebrems*, med vrider og låsknapp på innsiden, og med vrider på utsiden. Dersom du ønsker sylinderlås med nøkkel på døren ber vi deg å ta kontakt. Du kan konfigurere din balkongdør her.

Balkongdør tofløyet

Balkongdør tofløyet
Ved en dobbelt balkongdør finnes det én side som åpnes først, og som fungerer som en vanlig enfløyet balkongdør. Dette dørbladet utstyrer vi som standard med luftebrems*, vrider og låsknapp på innsiden, og vrider på utsiden. Det som gjør en tofløyet balkongdør til et så flott produkt er at du også kan åpne det andre dørbladet – uten at det blir noe midtstolpe stående i åpningen. Det er akkurat derfor at en dobbel balkongdør er perfekt til å slippe inn sommeren i huset. Begge dørbladene er utadslående, slik at døren ikke tar plass i rommet. Også dobbelte balkongdører leveres med forskjellige brystningshøyder. Dersom du ønsker sylinderlås med nøkkel på døren ber vi deg å ta kontakt. Du kan konfigurere din tofløyet balkongdør her.

Heve-/Skyvedør

Skyvedør
Vår skyvedør består av to deler: En fast del, og en del som kan skyves til siden. For å åpne døren vrir du vrideren ned, slik at åpningsdelen løftes opp. Så kan du flytte åpningsdelen til siden. Det finnes store kvalitetsforskjeller på skyvedører, og vi anbefaler å se etter en dør som er både solid bygd og lettgående. Våre skyvedører leveres som standard med terskel i massiv eik eller iroko, og med sylinderlås på innsiden. Du kan konfigurere din skyvedør her. Dersom du ønsker en skyvedør med 4 elementer (bredde opp til 6 meter), ber vi deg å ta kontakt.

Foldedør

Foldedør
Fordelen med en foldedør er at du får dørbladene helt ut av veien, slik at du får størst mulig åpning ut mot hagen. Også på foldedører finnes store kvalitetsforskjeller, og belastningene på dørkarmen er store når døren står åpen. Vi anbefaler derfor å se etter en foldedør som er veldig solid bygd. Vennligst ta kontakt dersom du ønsker et tilbud på en foldedør.
*Luftebrems kan kun leveres på dører med høyde 188cm eller høyere.

Til alle våre dører

Funnet en feil, eller har du en kommentar? Gi oss en tilbakemelding