Farger

Hvitmalt som standard

Som standard leverer vi alle vinduer og dører hvitmalt (3 strøk). Vi bruker den norske standardfargen NCS S 0502 Y, slik at fargen på vinduet matcher fargen du får på utforinger og lister. Vi bruker samme hvitfargen på aluminiumsbekledning, dersom du velger det.

Vi kan også levere vinduer og dører i andre NCS- eller RAL-farger.

NCS-farger

Når det gjelder NCS-farger, så kan vi levere rundt 2.000 farger fra katalogen NCS INDEX 1950 til trevinduer og til vinduer med aluminiumsbekledning.

RAL-farger

Når det gjelder RAL-farger, så kan vi levere de fleste fargene, bare unntatt noen enkelte lysende farger eller farger med metall-effekt. Vi tilbyr for eksempel nyanser av rødt og brunt som den kastanjefargede varianten RAL 8015, eller RAL 8012 (rødbrun), eller RAL 3011 (brunrød). Sistnevnte er populære farger på dør og vindu som gir et nasjonalromantisk særpreg og som fungerer godt både på hytte og bolig. Om du ønsker vinduer eller dør levert i sort kan gode nyanser være den dypt sorte RAL 9005, eller den litt lettere og lysere nyansen RAL 9011.

Ved andre farger enn hvit vil toppsving hengsler og dryppkanten på undersiden av glasset leveres umalt, på vinduer i standardfarge leveres disse i hvite. Ventilbeslaget kan kun leveres i hvitt.

Ring oss gjerne på 22 11 30 00 for en uforpliktende prat om farger.

Funnet en feil, eller har du en kommentar? Gi oss en tilbakemelding